Een zakelijke lunch boeken in Zeeland

Wil je een zakelijke lunch boeken bij ons in Waarde, Zeeland om te genieten van een goed verzorgde maaltijd samen met jouw collega’s, zakenpartner of andere zakenrelaties? Dan kun je bij eterij ‘ZeeuwsGenieten bij Iris’ in Waarde terecht voor een lekkere lunch bereid met producten uit de streek. Bij mooi weer kun je lunchen op het terras. Als het wat minder goed weer is, ben je van harte welkom in ons gezellige restaurant. Het wordt hoe dan ook écht Zeeuws genieten!

Een zakelijke lunch boeken bij onze camping met restaurant in Zeeland

Voor het boeken van een zakelijke lunch ben je bij onze eterij in Zeeland aan het juiste adres. Wij verzorgen graag een lunch of een lunchbuffet voor jou en je werkgezelschap. Heb je hiervoor speciale eisen of zijn er allergieën en dieetwensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef dit dan op voorhand aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat de lunch aan al je verwachtingen voldoet. Een zakelijke lunch boeken in Zeeland was nog nooit zo gemakkelijk!

Reserveer telefonisch en kom echt Zeeuws genieten

Bij onze camping en restaurant in Zeeland kun je meer boeken dan alleen een zakelijke lunch. Zo kun je hier ook terecht voor een goed verzorgde high tea, een heerlijk diner, een gezellige aanschuifavond en kun je zelfs een lunch combineren met een vergadering. Hiervoor kun je reserveren door contact met ons op te nemen. Je bereikt ons wanneer je belt naar 06-38259276.