Voorzieningen

ZeeuwsGenieten is een plek van rust, ruimte en natuur. Maar er is ook vanalles te beleven! Terwijl over dag de zon schijnt, knettert er op diverse avonden een gezellig kampvuur. Of geniet dagelijks van een lekkere lunch op het terras Bij Iris! En er is meer…

Sanitair

We hebben een ruim verwarmd sanitair gebouw met:

 • heerlijke gratis warme douches
 • ruime wasgelegenheden (mét warm water) voor dames en heren
 • afwasplek binnen en buiten met warm water
 • gescheiden dames- en herentoiletten
 • aangepast sanitair voor minder validen (toilet en douche)
 • wasmachine en droger
 • koelkast met vriesvakje voor algemeen gebruik
 • afgescheiden stortplaats voor chemisch toilet

ZeeuwsGenieten Bij Iris

Wat heerlijk luxe! Een eterij bij de camping!

Je kunt in de eterij genieten van allerlei lekkers. Gewandeld of gefietst? Kom maar binnen met je lege maag. Iris en haar team zorgen voor een lekkere lunch of een borrelplank met streekproducten. (H)eerlijke koffie met huis gemaakt gebak. Pure thee, frisse (Zeeuwse) biertjes of een wijntje. Verse soep of iets lekkers met ons eigen fruit, verser dan vers! Bij mooi weer in de zon op het terras met een speeltuintje in de buurt. Is het te fris? Kom gezellig naar binnen en zoek een plekje, misschien wel lekker bij de houtkachel. Hier kun je ook terecht met al je vragen over de camping, de prachtige omgeving en wat er zoal te doen is! Bij aankomst heten we je hier welkom en wijzen we je de weg. Bij vertrek zwaaien we je hier uit.

Table d’Hotes

We organiseren regelmatig een Table d’ hôtes, dit zijn gezellige aanschuifavonden naar goed Frans gebruik maar op Zeeuwse wijze! Zo is trouwens dit restaurant ontstaan…

Genieten van heerlijke gerechten samen aan lange tafels op het terras of bij wat minder weer in het resto. Samen met kampeerders en locals of passanten.

 • Aan tafel om 18:30 uur.
 • €19,00 voor volwassenen; €10,- voor kinderen tot en met 11 jaar; €0,- voor kinderen tot en met 2 jaar
 • inclusief nagerechtje – exclusief drankjes
 • Tijdig reserveren is noodzakelijk

Boodschappen en zo

Op de camping is geen winkeltje aanwezig. Maar er is een hoop te koop in de buurt! In het winkeltje van ons fruitteeltbedrijf, tegenover de camping, verkopen we elke dag vers fruit. Ook staan daar (h)eerlijke sapjes en zelfgemaakte jam. En natuurlijk Zeeuwse uien van de boer uit de buurt. De kippen die op de camping lopen en op ons bedrijf, leggen heerlijke eitjes die we ook verkopen in ons winkeltje. De buurvrouw verkoopt echte Zeeuwse kleiaardappelen. De supermarkt in Kruiningen of Krabbendijke kan je van de rest voorzien!

Groene stroom!

Onze camping draait qua stroom zoveel mogelijk op zonne-energie. Op het dak van onze schuren liggen hoog-rendement zonnepanelen. Die zorgen er voor dat je koelkast het doet en voor nog veel meer! Ze voorzien de hele camping van stroom, plus de eterij en het sanitair gebouw. Help je mee om zuinig te zijn met energie? Ons sanitair gebouw en de eterij worden verwarmd of gekoeld door een supermoderne warmtepomp.

Speeltuintje en dieren

Vooraan de camping is er een klein speeltuintje naast de eterij. Kom je ook spelen? In het weitje lopen verschillende dieren. Ze zijn best lief hoor! En weet je wat ze graag lusten? De schilletjes van jouw appel, of de groente die je niet op kon. Alles wat je niet op eet van groente of fruit mag je aan ze voeren! Natuurlijk geen bananenschil of mandarijnenschil, dat vinden ze erg vies. Heb je je brood niet op? Dat lusten ze ook. Maar wel in stukjes. Dan krijgen ze allemaal de kans om wat te knabbelen!

Zullen we afspreken dat je niet alleen in de wei gaat maar altijd samen met een volwassene? En altijd het hekje dicht doen hoor. Want Hangoor Henk denkt dat het gras op de camping groener is dan in de wei…

Groenten- en kruidentuin

Tsja, er is niet veel plek meer overgebleven maar toch probeert Lau een kleine groentetuin aan te leggen bij het sanitairgebouw. Omdat het zo lekker is om je eigen groenten te eten, je verse bieslook over je salade te snipperen enzovoort. Als hij bezig is mag je vast helpen met wieden of oogsten! En als er wat over is, mag je dat misschien wel mee nemen om zelf op te eten. We gebruiken de kruiden en als ze er zijn de groenten ook in onze eterij. De droom van kokkin Iris is om de groentetuin veeel groter te maken zodat ze voor groenten en fruit niet meer de boer op moet.

Wifi

Op de camping kun je gratis gebruik maken van de wifi. Hou wel rekening met ons polderlandschap… er mogen maar weinig masten geplaatst worden dus is de snelheid hier aangepast aan een rustig vakantietempo.

Voorzieningen voor mindervaliden

In ons sanitair gebouw hebben we één MIVA sanitair ruimte met douche, toilet en wasgelegenheid. De bedoeling is dat één van de safaritenten ook rolstoelvriendelijk wordt!

Verhuur van fietsen en scooters

Fietsen kan je huren via https://www.biketotaal.nl/fietsenwinkel/bike-totaal-vermare, ze brengen de fietsen naar de camping.

Scooters huren kan via https://www.scooterhurenzeeland.nl/ , ze zorgen dat je scooter hier klaar staat op de dag van huren.

Bij het fietsenrek bij de eterij kan je je elektrische fiets opladen.

Camperpluspunten

Bij ons heeft u op uw plek water, afvoer, stroom en wifi. In het pad voor de camperplaatsen zit een put waar u grijs water kunt lozen. Ook hebben we een uitstortbak voor het chemisch toilet.