Een geschikte vergaderlocatie in Zeeland

Ben je op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in Zeeland? Dan kun je terecht bij ZeeuwsGenieten in Waarde! Wij hebben een camping en restaurant met voldoende ruimte om een vergadering of ander zakelijk evenement te organiseren. We bevinden ons midden in de natuur op een heerlijke plek in Zeeland. Dit betekent dat je in alle rust vergadert met jouw gezelschap.

Combineer een vergadering met een lunch bij onze vergaderlocatie in Zeeland

Wanneer je met je collega’s eens ergens anders wilt vergaderen dan op kantoor, dan is onze vergaderlocatie in Zeeland de perfecte optie. Jullie zijn even uit de dagelijkse omgeving van een kantoor, wat vaak zorgt voor nieuwe ideeën en creativiteit. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat er op het bedrijf niet voldoende capaciteit is. Ook dan zijn jullie van harte welkom bij onze vergaderlocatie in Waarde, Zeeland. Naast dat je een volledige vergaderlocatie kunt huren, kun je bij ons ook terecht voor enkel een zakelijke lunch. We beschikken namelijk over een restaurant waar de lekkerste hapjes en drankjes worden bereid. Kom bijvoorbeeld eens gezellig langs voor een high tea nabij Yerseke! We hebben plaats voor maximaal 50 personen. Een beamer en scherm zijn aanwezig.

Reserveer direct onze vergaderruimte

Wil je gebruikmaken van onze prachtige camping nabij Krabbendijke om een vergadering te organiseren? Neem dan contact met ons op om de ruimte te reserveren. Je bereikt ons door te bellen naar 06-38259276. We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden en voorzieningen.