Een safaritent boeken op de camping in Zeeland

Het boeken van een safaritent is mogelijk bij camping ZeeuwsGenieten in Waarde, in Zeeland. Zo ervaar je het authentieke kampeergevoel mét de luxe van een comfortabel bed. Bij camping ZeeuwsGenieten hebben we twee safaritenten te huur, met ieder genoeg ruimte voor vier personen. Kom ook genieten!

Overnacht in een safaritent op de camping in Zeeland

De safaritent die je op onze camping in Zeeland kunt boeken, is perfect voor de kampeerder die behoefte heeft aan een beetje meer luxe. Je hoeft niet te sjouwen met kampeerspullen, want de safaritent is al voor je opgezet. Je kunt met vier personen overnachten op een rustige camping in Zeeland. De safaritent heeft twee aparte slaapkamers met een tweepersoons- en een stapelbed. In de keuken is genoeg ruimte voor het koken van je favoriete maaltijd. Wanneer je een safaritent gaat boeken zijn de volgende keukenbenodigdheden aanwezig:

  • Een koelkast
  • Potten
  • Pannen
  • Servies
  • Bestek
  • Basis keukengerei
  • Een percolator

Het woongedeelte van de safaritent heeft een loungebank en een eettafel met 2 stoelen en 2 krukjes. Op de overdekte veranda kun je heerlijk tot rust komen en gezellig samen picknicken. Daarnaast heeft onze minicamping op Zuid-Beveland alle voorzieningen die je nodig hebt. Zo hoef je voor het gebruik van sanitair niet ver te lopen, want het sanitairgebouw ligt vlakbij. Daarnaast kun je de safaritent gewoon op slot doen, want de tent heeft namelijk een echte deur!

Boek een safaritent

Wil je een safaritent boeken op onze camping in Zeeland met alle benodigde voorzieningen? Dat kan! Om er zeker van te zijn dat we een safaritent voor je beschikbaar hebben, willen we je vragen om tijdig te boeken. Zo weet je zeker dat je kunt overnachten in deze stoere tent. Om een safaritent te boeken op onze camping in Waarde, Zeeland, ga je naar het kopje camping – reserveren of bel je naar 06-38259276.