Een rolstoelvriendelijke camping in Zeeland

Het vinden van een rolstoelvriendelijke camping in Zeeland kan soms een hele opgave zijn. Daarom willen wij, ondanks dat we een minicamping zijn, onze camping zo comfortabel mogelijk maken voor iedereen. Oók als je in een rolstoel zit of mindervalide bent.

Een rolstoelvriendelijke camping met MIVA-sanitair in het zonnige Zeeland

Ben je op zoek naar een rolstoelvriendelijke camping in Zeeland? Dan ben je bij ZeeuwsGenieten in Waarde aan het juiste adres. Wij streven ernaar om onze camping voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Zo kun je écht met het hele gezin er even tussenuit. Dat vinden wij belangrijk. Ons sanitair gebouw heeft een MIVA-sanitairruimte, met daarin een douche, toilet en wasgelegenheid. In de toekomst willen we ook een van onze safaritenten rolstoelvriendelijk maken, zodat onze camping in Zeeland nog toegankelijker is. Dan hoef je namelijk zelf je kampeerspullen niet mee te slepen en overnacht je in een luxe tent.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Heb je vragen over de voorzieningen of mogelijkheden van onze rolstoelvriendelijke camping in Waarde, Zeeland? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden eventuele vragen graag, samen komen we er wel uit! Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-38259276.