Genieten in het restaurant van onze camping in Zeeland

Kom genieten van een heerlijke Zeeuwse maaltijd in het restaurant op onze camping in Waarde, Zeeland. Bij onze eterij ‘ZeeuwsGenieten bij Iris’ hebben we allerlei lekkers voor je klaarstaan! Iris en haar team verzorgen op onze camping in Zeeland een heerlijke lunch, diner of borrelplank voor je. Uiteraard bereid met verse Zeeuwse streekproducten.

Lekker eten in ons restaurant op de camping in Zeeland

Na een dag het mooie Zeeland verkend te hebben, is het fijn om weer even tot rust te komen op je campingplaats. Misschien heb je daarna wel zin om lekker uit eten te gaan; hiervoor hoef je de camping niet eens af. In ons restaurant ben je van harte welkom voor een lunch of diner, gewoon op de camping in Zeeland!

De meest verse streekgerechten

Bij de bereiding van onze gerechten maken we veelal gebruik van verse streekproducten. Zo kun je genieten van een verse soep of vers fruit uit onze eigen boomgaard. Verser dan dat wordt het niet! Bij mooi weer ben je van harte welkom op ons terras. Bij minder weer verwelkomen wij je graag binnen in de eterij.

Ervaar zelf de versheid van Zeeland

Verblijf je op onze camping in Waarde of wil je gewoon graag een keer de sfeer van onze eterij komen proeven? Kom gezellig langs! Geniet van een heerlijk diner op de camping in Zeeland, kom samen een high tea doen of ga lekker borrelen in het restaurant. Ook voor een zakelijke lunch ben je van harte welkom. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-38259276.