Reserveren

U kunt hieronder gemakkelijk online kampeerplekken en accomodaties boeken!

De chalets en tiny house kunt u reserveren via de website van https://www.bluegreenholiday.nl/vakantiehuizen-in-waarde/

Lukt het reserveren om een of andere reden niet? Stuur dan een mail naar zeeuwsgenieten@outlook.com of bel ons even op 06-38259276.

Het is niet toegestaan om (vrijgezellen)feestjes te vieren op onze camping of in ons huis! We hebben helaas al meerdere keren ervaren dat dat niet leuk is voor andere mensen op de camping en daardoor ook niet voor ons.

Wat betreft boekingen in 2024

2020 en 2021 waren voor ons door Covid-19 vreemde jaren wat betreft boekingen en annuleringen. Een onverwachte ervaring die veel extra tijd van ons heeft gevraagd en waarvan we ook geleerd hebben. Over annuleringsvoorwaarden hadden we nog niet zo nagedacht. Wat afgelopen jaren resulteerde dat we regelmatig met lege plaatsen zaten en zonder geld. We hopen dat jullie begrijpen dat we ze nu wel hebben ingevoerd. Ze zijn te vinden bij uw boeking.

Boekingen annuleren

Als de overheid bepaalt dat onze camping of het sanitaire gebouw niet open mogen in de periode dat je bij ons komt, krijg je het volledige bedrag terug, kan je het verblijf omboeken of kun je kosteloos annuleren.

Als alles gewoon open mag, maar je toch wil afzien van de boeking vanwege bijvoorbeeld een van onderstaande redenen dan gelden onze vaste annuleringsvoorwaarden. Deze zijn bij ons op te vragen of te lezen als u online boekt.

  • Angst voor gezondheid en liever niet op vakantie;
  • Vanwege kwetsbare familie leden of omdat je op leeftijd bent;
  • Horeca en musea nog gesloten zijn en je daarom wilt annuleren;
  • Je ziek bent of in quarantaine moet blijven en daarom niet kunt komen;
  • Je de vakantie moet afbreken omdat je ziek wordt, een familielid ziek wordt;
  • Bij advies: beperk niet noodzakelijke reizen, de NL-overheid staat binnenlandse vakantie toe
  • Je moet wachten op de uitslag van een corona test.

Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben, en zouden het heel erg leuk vinden om jullie in 2024 (weer) te begroeten op onze camping!