Receptie

In de eterij vooraan de camping vind je de receptie. Hier kun je terecht met al je vragen over de camping, de prachtige omgeving en wat er zoal te doen is! Bij aankomst heten we je hier welkom en wijzen we je de weg. Bij vertrek zwaaien we je hier uit.

Je kunt in de eterij genieten van allerlei lekkers. Gewandeld of gefietst? Kom maar binnen met je lege maag. Iris en haar team zorgen voor een lekkere lunch of een borrelplank met streekproducten. Heerlijke koffies met huis gemaakt gebak. Pure thee, frisse biertjes of een wijntje. Verse soep of iets lekkers met ons eigen fruit, verser dan vers! Bij mooi weer in de zon op het terras met een speeltuintje in de buurt. Is het te fris? Kom gezellig naar binnen en zoek een plekje, misschien wel lekker bij de houtkachel.

De eterij en dus de receptie is geopend:
di-za van 10:00 – 18.00 uur. Tijdens de zomervakante zijn we ook op maandag geopend.

Vertrek & aankomst:

Kamperen

Vanaf 13:30 uur heten we je van harte welkom. We vragen je om op je vertrekdag om 11:00 uur plaats te maken voor onze grasmaaier en de volgende gasten. Vertrek je of kom je op maandag of zondag? Dan spreken we samen af wanneer we elkaar treffen! Zondag is onze vrije dag. Daarom die dag liever geen aankomst.

Safaritenten

Vanaf 16:00 uur heten we je van harte welkom. We zwaaien je op de vertrekdag om uiterlijk 10:00 uur weer uit.

Honden

Honden zijn bij ons van harte welkom, mits overal en altijd aangelijnd. Uitlaten uitsluitend buiten het terrein. Maximaal 2 honden per kampeerplaats.

Auto-luw

Onze camping is auto-luw, alleen bij aankomst en vertrek mag je met de auto op het terrein. We vragen je om de auto vervolgens te parkeren op onze parkeerplaats. Is het campingterrein erg nat? Dan brengt de trekker de caravan naar of van zijn plaats.