Mossel- en oesterboulevard Yerseke

Het Mosselfeest in Yerseke was een jaarlijks terugkerend evenement dat elke keer weer ontzettend veel bezoekers trok. Omdat het natuurlijk jammer is dat het maar 1 dag feest was, hebben ze besloten om een mossel- en oesterboulevard te organiseren op elke woensdag in juli en augustus! https://www.mosselboulevard.nl/

Kom genieten van de Mosselboulevard in Yerseke

Zomer in Zeeland wordt dit jaar extra leuk met een bezoek aan de Mossel & Oesterboulevard Yerseke. Bezoek het dorp aan de Oosterschelde en ervaar waar de beroemde Zeeuwse mosselen en oesters vandaan komen. Geniet van de heerlijke zeevruchten in een van de vele restaurants, maak een rondvaart over de Oosterschelde en laat je rondleiden over de historische oesterputten. Of struin rond in de gezellige winkeltjes van het pittoreske vissersdorp.

In de maanden juli en augustus is het elke woensdag mosselboulevard met extra activiteiten voor het hele gezin.

Verleng je bezoek aan Zeeland met een overnachting

Er is natuurlijk nog veel meer te zien in Zeeland. Boek daarom gezellig een nachtje bij! En verken onze prachtige provincie met je fiets, te voet of met de auto. Te paard kan ook nog, dat regelen we dan graag voor je! Bij minicamping ZeeuwsGenieten heten we je van harte welkom om je bezoek aan het zonnige Zeeland te verlengen. Je mag ons altijd bellen op telefoonnummer 06-38259276, reserveren via de site of een mailtje sturen naar zeeuwsgenieten@outlook.com. Graag tot ziens!