Een gezellige minicamping op Zuid-Beveland

Minicamping ZeeuwsGenieten in Waarde – nabij Yerseke – op Zuid-Beveland, is kindvriendelijk en toch een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen. Onze camping op Zuid-Beveland is gelegen in de Zeeuwse natuur, tussen akkers en boomgaarden. Kom genieten van deze mooie omgeving met een plaats op onze minicamping in Zeeland, die ook nog eens rolstoelvriendelijk is.

Genieten op onze minicamping nabij Yerseke, op Zuid-Beveland

Ben je toe aan een ontspannen dag of misschien wel een lang weekend weg in de natuur van Zeeland? Dan is minicamping ZeeuwsGenieten nabij Yerseke, op Zuid-Beveland, dé plek voor jou. Heerlijk rustig kamperen op een mooie camping, omringd door de natuur en al het moois wat Zuid-Beveland te bieden heeft. Hier en daar stap je over een molshoop en zie je in je ooghoek nog net een haas wegrennen in de bosjes. Geniet van alle live dierengeluiden die bij een nacht op onze camping zijn inbegrepen. Je ervaart de echte natuurbeleving van Zuid-Beveland tijdens een overnachting op onze camping!

Een minicamping die hond- en kindvriendelijk is voor een gezinsvakantie in Zeeland

Onze minicamping in Zeeland is kindvriendelijk, rolstoelvriendelijk én diervriendelijk. Je kunt dus met het hele gezin en je hond(en) van je vakantie genieten. Er zijn allerlei activiteiten die je in de omgeving kunt ondernemen. Ontdek Zeeland op de fiets of ga heerlijk wandelen in de natuur. Ook kun je bijvoorbeeld de mossel- en oesterboulevard in Yerseke bezoeken, elke woensdag in de maanden juli en augustus. Zo geniet je tijdens een verblijf op onze camping ultiem van de prachtige natuur, omgeving en de activiteiten op Zuid-Beveland.

Reserveer een plaats op onze minicamping in Zeeland

Lijkt het je wat om te verblijven op onze minicamping in Waarde, nabij Yerseke, op Zuid-Beveland? Dat kan zeker! Reserveer eenvoudig online via onze site een plaats bij onze minicamping in het zonnige Zeeland en geniet van een kindvriendelijk verblijf. Wil je meer informatie over het reserveren van een plaats op onze minicamping in Zeeland? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer 06-38259276. Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden en voorzieningen!