Minicamping in Waarde, nabij Yerseke

Ben je op zoek naar een minicamping in de buurt van Yerseke? Kom dan naar ZeeuwsGenieten in Waarde! Onze fijne camping is omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur en is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen. Maak een grote wandeling of ga een rondje fietsen en ontdek wat Zeeland allemaal te bieden heeft. Weer teruggekomen op onze minicamping nabij Yerseke geniet je van een hapje en drankje in ons eigen restaurant.

Verschillende accommodaties op onze minicamping nabij Yerseke

Wanneer je een plekje reserveert bij onze minicamping in Waarde heb je verschillende mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld zelf je tent, caravan, camper of vouwwagen mee die je neerzet op een van onze acht kampeerplekken. Daarnaast is het mogelijk om te verblijven in een van onze safaritenten. Deze tenten zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan slaapkamers met verschillende bedden, keukenbenodigdheden, een loungebank en een eettafel met krukjes. Daarnaast is er ook een overdekte veranda bij de safaritent, waardoor je heerlijk buiten zit op zomeravonden. Wat voor accommodatie je ook kiest, op onze camping ben je welkom met het hele gezin en kun je zelfs je hond(en) meenemen!

Reserveer jouw kampeerplek direct

Wil je ook kamperen op het mooiste plekje van Zuid-Beveland? Boek dan een plekje op onze minicamping, via onze pagina camping- reserveren. Nog vragen? Neem contact met ons op via 06-38259276 en wij vertellen je meer over onze accommodaties.