Lunchen in Zeeland

ZeeuwsGenieten in Waarde is dé plek om bijzonder te lunchen in Zeeland! Wij hebben namelijk niet alleen een mooie camping, maar beschikken ook over een restaurant. Hier geniet je van een heerlijke lunch of een hapje en drankje na een lange dag. We serveren smaakvol, vers eten op de mooiste plek van Zeeland. Wat wil je nog meer?

Bijzonder lunchen met verse gerechten bij onze eterij in Zeeland

Wanneer je bijzonder wilt lunchen, zit je bij ons in Zeeland helemaal goed. In ons restaurant heb je de keuze uit verschillende lunchopties. Doordat we met verse producten werken, gebruiken we voornamelijk seizoensproducten voor onze gerechten. Hierdoor varieert onze menukaart per seizoen. Wij verrassen je bij elk bezoek opnieuw! Naast bijzonder lunchen kun je bij ZeeuwsGenieten in Zeeland ook terecht voor kleinere hapjes en drankjes. Combineer bijvoorbeeld een borrelplank vol met streekproducten met een heerlijk (Zeeuws) biertje, reserveer een gezellige high tea nabij Yerseke of ga voor een kop koffie met huisgemaakt gebak. Neem vervolgens plaats op ons terras of ga voor een lekker warm plekje bij de houtkachel.

Onze vergaderlocatie

Ben je op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in combinatie met een zakelijke lunch? Ook dan zit je bij ons restaurant in Waarde helemaal goed! Wij hebben namelijk voldoende ruimte voor een vergadering of ander zakelijk evenement en beschikken over de benodigde voorzieningen. Na een dag vergaderen genieten jij en jouw collega’s vervolgens van een heerlijk hapje en drankje.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je ook bijzonder lunchen in ons restaurant in Zeeland? Of wil je meer informatie over onze vergaderlocatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-38259276. Aan de hand van jouw wensen vertellen we je meer over de mogelijkheden.