Honden zijn welkom op onze camping in Zeeland

Honden zijn op onze camping in Zeeland toegestaan! Zonder je hond is de vakantie namelijk niet compleet. Neem je trouwe viervoeter daarom gezellig mee naar camping ZeeuwsGenieten, en geniet van de mooie omgeving met je hond. Onze camping in Waarde, gelegen in Zeeland, is omgeven door mooie natuur, waardoor je altijd wel een leuk plekje vindt om met je hond te wandelen.

Neem je honden mee naar onze gezellige camping in Zeeland, waar dieren zijn toegestaan

Ondanks het feit dat honden toegestaan zijn op onze camping in Zeeland, hebben we wel enkele regels. Zo mag je maximaal twee honden per kampeerplaats meenemen. Wil je jouw hond(en) uitlaten? Doe dit dan graag buiten de camping, niet op de camping of bij de boomgaard. Je trouwe viervoeters dienen wel overal en altijd aangelijnd te zijn op onze rustige camping in Zeeland. Wanneer je met je hond op vakantie gaat, vragen wij je om deze regels te respecteren, want dit is wel zo prettig voor de andere gasten en dieren op onze camping in Zeeland.

Kom onze konijnen, kippen en cavia’s voeren

Naast dat op onze camping in Zeeland honden zijn toegestaan, hebben we zelf ook verschillende dieren. We hebben een weitje waar konijnen, kippen en cavia’s wonen. Ze lusten graag schillen van appels en groenten en ook brood vinden ze erg lekker. Heb je dus nog schillen of brood over? Voer dit dan aan de dieren op onze camping. Kinderen kijken hun ogen uit en mogen zelfs de wei van de dieren in. Wel altijd onder begeleiding van u als ouder.

Reserveer direct een plek voor jou en je trouwe viervoeter

Als je op zoek bent naar een fijne accommodatie voor jou en je trouwe viervoeter, ben je bij ons aan het juiste adres. Kom gezellig kamperen op onze camping en geniet van een onvergetelijke tijd met je hond. Reserveer direct een plek en geniet van een heerlijk rustig verblijf op onze minicamping op Zuid-Beveland. Bel ons op 06-38259276 om te reserveren en we zien jullie en de honden graag op onze camping in Zeeland verschijnen!