Een verrukkelijke high tea nabij Yerseke

Wil je een high tea bestellen in Zeeland of genieten van een gezellige lunch in regio Yerseke? Dan kun je zeker terecht bij ZeeuwsGenieten. Op het smalste stukje van Zuid-Beveland, in de polder van Waarde, vind je onze gezellige camping én eterij. Hier geniet je van de prachtige omgeving van deze bijzondere provincie en allerlei heerlijke streekproducten.

Geniet van een high tea, high wine of high beer in regio Yerseke

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een heerlijke high tea, maar ook voor een high wine of high beer zit je goed bij onze eterij!

High tea

Kom genieten van een heerlijke high tea! Alles is zelf gebakken en we hebben lekkere thee waar je onbeperkt van geniet. Daarna volgen er vijf hartige en vijf zoete hapjes. We werken met zoveel mogelijk producten uit de buurt. Een high tea kost € 20,95.

High wine

Houd je niet zo van thee? Dan kan je er ook een high wine van maken! Dezelfde hapjes, maar dan met drie wijntjes: een rode wijn, witte wijn of een rosé naar keuze.

High beer

Kom je onze biertjes proeven? Een high beer kan vanaf twee personen. Je start met een Zeeuwse Witte met nootjes, daarna een la Trappe Blond en/of een La Trappe Dubbel met kaasbitterballen. Als afsluiter proef je de La Trappe Tripel of Quadrupel met Zeeuwsspekbitterballen. In de herfst komt er een ander biertje als vervanging voor de Zeeuwse Witte.

Je kunt een high tea ook bestellen. Doe dit wel minimaal één dag van tevoren. Je plaatst een bestelling door een e-mail te sturen, door te bellen of door een WhatsAppbericht te sturen. Ophalen kan op vrijdag en zaterdag, of in overleg.

Neem contact met ons op om een high tea in Zeeland te boeken

Heb je interesse in een voortreffelijke high tea, high wine of high beer bij onze eterij in Waarde, nabij Yerseke? Of wil je een high tea bestellen bij ons in Zeeland? Neem dan gerust contact op met onze camping nabij Krabbendijke. Je bereikt ons door te bellen naar 06-38259276. We voorzien je graag van meer informatie! Kom ook eens langs om heerlijk te lunchen in Zeeland.