Een verrukkelijke high tea nabij Yerseke

Wil je een high tea bestellen in Zeeland of genieten van een gezellige lunch in regio Yerseke? Dan kun je zeker terecht bij ZeeuwsGenieten. Op het smalste stukje van Zuid-Beveland, in de polder van Waarde, vind je onze gezellige camping én eterij. Hier geniet je van de prachtige omgeving van deze bijzondere provincie en allerlei heerlijke streekproducten.

Kom genieten van een heerlijke high tea! Alles is zelf gebakken en we hebben lekkere thee waar je onbeperkt van geniet. Daarna volgen er vijf hartige en vijf zoete hapjes. We werken met zoveel mogelijk producten uit de buurt. Een high tea kost € 20,95 pp.

Je kunt een high tea ook bestellen. Doe dit wel minimaal één dag van tevoren. Je plaatst een bestelling door een e-mail te sturen, door te bellen of door een WhatsAppbericht te sturen. Ophalen kan op dinsdag t/m zaterdag, in overleg.

Neem contact met ons op om een high tea in Zeeland te boeken

Heb je interesse in een heerlijke high tea bij onze eterij in Waarde, nabij Yerseke? Of wil je een high tea bestellen? Neem dan gerust contact op met onze camping nabij Krabbendijke. Je bereikt ons door te bellen naar 06-38259276. We voorzien je graag van meer informatie! Kom ook eens langs om heerlijk te lunchen in Zeeland.