Neem je fiets mee naar onze camping in Zeeland

Neem je jouw fiets mee naar onze camping in Zeeland? Goed idee! Camping ZeeuwsGenieten in Waarde ligt op een rustige locatie, omringd door natuur en midden in een prachtig fietsgebied met veel knooppunten. Heb je geen fiets mee? Dan kun je bij ons fietsen huren, eventueel met kinderstoeltje. Ze worden afgeleverd en opgehaald op de camping. Daarnaast helpen we je graag met het vinden van een fijne fietstocht. We hebben eventueel fietskaarten te koop.

Lekker op de fiets naar onze camping in Waarde, Zeeland

Je fiets kun je op verschillende plekken stallen op onze camping in Zeeland. Zo kun je jouw fiets parkeren naast je tent of caravan of in het fietsenrek vooraan bij de eterij. Als je een elektrische fiets hebt, kun je daar je fiets ook opladen. Ondertussen geniet jij van een lekker bakje koffie of een hapje en drankje in onze eterij. Is je fiets opgeladen? Dan kun je weer op pad en al fietsend de prachtige omgeving ontdekken!

Geniet van de prachtige natuur

De omgeving van onze camping op Zuid-Beveland is perfect om vanaf je fiets te ontdekken. De camping ligt vlak bij knooppunt 93. Wil je graag wat meer informatie? Je mag ons altijd even bellen op telefoonnummer 06-38259276.