Eterij “Zeeuws Genieten bij Iris”

Welkom in onze eterij!

Je kunt in de eterij genieten van allerlei lekkers. Gewandeld of gefietst? Kom maar binnen met je lege maag. Iris en haar team zorgen voor een lekkere lunch of een borrelplank met streekproducten. (H)eerlijke koffie met huis gemaakt gebak. Pure thee, frisse (Zeeuwse) biertjes of een wijntje. Verse soep of iets lekkers met ons eigen fruit, verser dan vers! Bij mooi weer in de zon op het terras met een speeltuintje in de buurt. Is het te fris? Kom gezellig naar binnen en zoek een plekje, misschien wel lekker bij de houtkachel. Zin in een feestje? Dat organiseren we graag voor je! Van borrel tot high tea, van receptie tot warm en koud buffet. Voor meer info neem je gerust even contact met ons op!

4 mei pannenkoekenfeest! Een heerlijk buffet met gewone pannekoeken, spekpannekoeken, poffertjes en allerlei beleg! Hartig en zoet, koud en warm. Bijvoorbeeld: warme appeltjes met kaneel, shoarma met paprika en ui, champignons, fruit, warme kersen, allerlei strooisels en stroopjes, slagroom…….. Welkom tussen 11 en 14:30 uur. Graag reserveren, dan weet de kok hoeveel er ongeveer gebakken moet worden 🙂 We bakken ook glutenvrije en lactosevrije pannekoeken!

2e Pinksterdagbrunch

Welkom vanaf 11 uur tot 14:30 uur. Een gezellig buffet met voor ieder wat wils.

Een heerlijk soepje van asperges of een tomatensoep,

Diverse broodjes, croissants, paasbrood, sandwichtaart, bolus, eiersalade, vissalade, salade met carpaccio en truffelmayonaise, pastasalade, kartoffelsalade met asperges en ei, rauwkost, sla met brie en aardbeien, allerlei vleeswaren, zoals ham, pastrami, salami, rauwe ham, kaas, komkommer, tomaat, gekookt ei, roerei… poffertjes, jam, stroop, slagroom, frites, frikandelletjes, bitterballetjes en appelmoes! Als toetje hebben we vers fruitsalade, koekjes, cupcake, scones, soesjes, appelcrumble, enz.

Kortom voor ieder wat wils!

Prijzen: Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 24,50

Kinderen van 6 tot 12 jaar: 15,-

Kinderen van 2 tot 6 jaar: 7,50

Graag vooraf reserveren.

Wildavonden

In januari en februari organiseren we onze jaarlijkse wildavonden. In het najaar en de winter oogsten de jagers het wild, wat wij daarna verwerken in een 4 gangen wildmenu; met amuse en snoeperijtje om het compleet te maken. Op de wildavonden zijn de jagers aanwezig om u te bedienen en om vanalles te kunnen vertellen over het stukje vlees op uw bord. Het is een aanschuifdiner.

Pizza-avond

In de zomervakantie houden we elke woensdag een pizza-avond! We stoken onze houtgestookte pizza-oven op en bakken heerlijke pizza’s tussen 17 en 19:30 uur. Ook voor afhaal. Onder het kopje eterij-menukaart vindt u welke pizza’s we bakken.

Afhaalservice

Het is mogelijk om high tea af te halen op dinsdag t/m zaterdag, in overleg. Afhaal is weer mogelijk vanaf Pasen 2023.

Spelregels

Graag minimaal een dag van te voren bestellen, liefst eerder. Bestellen kan via een appje maar bellen of mailen kan ook. Afhalen na 11 uur of in overleg. Betalen kan via een tikkie of ter plekke met pin of contant.

Wat is er te bestellen:

  1. high tea. Vanaf 2 personen. €23,50 pp. 5 hartige, 5 zoete hapjes; 2 soorten thee.
  2. kinderhigh tea, alleen te bestellen in combi met 2 “gewone” high teas. 6 hapjes voor €10,-