Eterij “Zeeuws Genieten bij Iris”

De eterij is helaas gesloten tot we duidelijkheid hebben van de overheid. Zodra het kan zijn we geopend van di t/m za van 10 tot 18 uur. We zijn dan ook elke zaterdagavond open voor diner en elke vrijdag is er een aanschuiftafel! Op dit moment is er een afhaalservice voor taart en high tea. Ook draaien we elke vrijdag en zaterdag een drive-thru met allerlei lekkers.

Voor de drive-in of drive-thru is het fijn als u bestelt. Bestellen kan telefonisch, elke vrijdag en zaterdag. Afhalen kan tussen 16:30 en 19:30. Bestellen kan op dit telefoonnummer: 0638259276. Wat er te bestellen is, vindt u onder het kopje eterij – menu!

Dit zijn de regels voor op ons terras of de eterij, als we weer open zijn:

  • Kom alstublieft niet als u verkouden bent of koorts heeft.
  • Er mogen maximaal 2 mensen aan 1 tafel, behalve als jullie met meer uit 1 huishouden zijn.
  • Buiten is reserveren niet verplicht, binnen wel. (Dat kan ook nog aan de deur).
  • Vanwege de anderhalve meter maatregel hebben we binnen weinig plek. Als u verzekerd wilt zijn van een plekje, dan graag reserveren, telefonisch of per appje. (0638259276)

We zien naar jullie uit!

Groeten, Iris en team

Eterij

Welkom in onze eterij!

Je kunt in de eterij genieten van allerlei lekkers. Gewandeld of gefietst? Kom maar binnen met je lege maag. Iris en haar team zorgen voor een lekkere lunch of een borrelplank met streekproducten. (H)eerlijke koffie met huis gemaakt gebak. Pure thee, frisse (Zeeuwse) biertjes of een wijntje. Verse soep of iets lekkers met ons eigen fruit, verser dan vers! Bij mooi weer in de zon op het terras met een speeltuintje in de buurt. Is het te fris? Kom gezellig naar binnen en zoek een plekje, misschien wel lekker bij de houtkachel. Zin in een feestje? Dat organiseren we graag voor je! Van borrel tot high tea, van receptie tot walking dinner. Voor meer info neem je gerust even contact op!

Afhaalservice

Het is mogelijk om taart en high tea af te halen op vrijdag en zaterdag. Ook hebben we die dagen een drive-in met allerlei lekkers!

Spelregels

Voor taart en high tea: graag minimaal 24 uur van te voren bestellen, liefst eerder. Bestellen kan via een appje maar bellen of mailen kan ook. Afhalen tussen 10 en 11 uur of in overleg. Betalen kan via een tikkie of ter plekke met pin of contant.

Voor de drive-in of drive-thru: Graag telefonisch bestellen op vrijdag of zaterdag vanaf 16:00 uur. Ophalen kan tussen 16:30 en 19:30 uur.

Wat is er te bestellen qua taart en high tea:

  1. bokkepootjestaart met huisgemaakte advocaat, 26 cm, goed voor 12 punten (€19,50)
  2. Iristaart, oftewel monchoutaart met vers fruit (aardbei, framboos, blauwe bes) 26 cm, goed voor 12 punten (€19,50)
  3. high tea. Vanaf 2 personen. €18,95 pp. 5 hartige, 5 zoete hapjes; 2 soorten thee.
  4. kinderhigh tea, alleen te bestellen in combi met 2 “gewone” high teas. 6 hapjes voor €10,-

Wat is er te bestellen bij de drive-in:

Zie onder het kopje menu.