Eterij “Zeeuws Genieten bij Iris”

Welkom in onze eterij!

Je kunt in de eterij genieten van allerlei lekkers. Gewandeld of gefietst? Kom maar binnen met je lege maag. Iris en haar team zorgen voor een lekkere lunch of een borrelplank met streekproducten. (H)eerlijke koffie met huis gemaakt gebak. Pure thee, frisse (Zeeuwse) biertjes of een wijntje. Verse soep of iets lekkers met ons eigen fruit, verser dan vers! Bij mooi weer in de zon op het terras met een speeltuintje in de buurt. Is het te fris? Kom gezellig naar binnen en zoek een plekje, misschien wel lekker bij de houtkachel. Zin in een feestje? Dat organiseren we graag voor je! Van borrel tot high tea, van receptie tot warm en koud buffet. Voor meer info neem je gerust even contact op!

Pizza-avond

In de zomervakantie houden we elke woensdag een pizza-avond! We stoken onze houtgestookte pizza-oven op en bakken heerlijke pizza’s tussen 17 en 19:30 uur. Ook voor afhaal. Onder het kopje eterij-menukaart vindt u welke pizza’s we bakken.

Afhaalservice

Het is mogelijk om high tea af te halen op dinsdag t/m zaterdag, in overleg.

Spelregels

Graag minimaal een dag van te voren bestellen, liefst eerder. Bestellen kan via een appje maar bellen of mailen kan ook. Afhalen na 11 uur of in overleg. Betalen kan via een tikkie of ter plekke met pin of contant.

Wat is er te bestellen:

  1. high tea. Vanaf 2 personen. €20,95 pp. 5 hartige, 5 zoete hapjes; 2 soorten thee.
  2. kinderhigh tea, alleen te bestellen in combi met 2 “gewone” high teas. 6 hapjes voor €10,-