Eterij “Zeeuws Genieten bij Iris”

Welkom in onze eterij!

Je kunt in de eterij genieten van allerlei lekkers. Gewandeld of gefietst? Kom maar binnen met je lege maag. Iris en haar team zorgen voor een lekkere lunch of een borrelplank met streekproducten. (H)eerlijke koffie met huis gemaakt gebak. Pure thee, frisse (Zeeuwse) biertjes of een wijntje. Verse soep of iets lekkers met ons eigen fruit, verser dan vers! Bij mooi weer in de zon op het terras met een speeltuintje in de buurt. Is het te fris? Kom gezellig naar binnen en zoek een plekje, misschien wel lekker bij de houtkachel. Zin in een feestje? Dat organiseren we graag voor je! Van borrel tot high tea, van receptie tot warm en koud buffet. Voor meer info neem je gerust even contact op!

Wildavonden

In januari en februari organiseren we onze jaarlijkse wildavonden. In het najaar en de winter oogsten de jagers het wild, wat wij daarna verwerken in een 4 gangen wildmenu; met amuse en snoeperijtje om het compleet te maken. Het menu vind u onder het kopje eterij-menukaart. De wildavonden zijn niet in de eterij maar in onze jachthut; die in het jachtseizoen gebruikt wordt door de jagers voor “de laatste drift”. Op de wildavonden zijn de jagers aanwezig om u te bedienen en om vanalles te kunnen vertellen over het stukje vlees op uw bord. Het is een aanschuifdiner. Onze slijter zorgt elk jaar voor bijpassende wijnen en bieren. Omdat Lau(rence) een fruitteeltbedrijf heeft is er ook een saparrangement.

We hebben de volgende data gepland voor onze wildavonden: 20 en 21 (beide vol); 27 en 28 (beide vol) januari. 3 en 4 (beide vol); 6 (vol), 10 en 11 (beide vol); 17 en 18 (beide vol); 24 en 25 (beide vol) februari. Heeft u ondertussen zin gekregen? U kunt nog reserveren voor de reservelijst. Er komt regelmatig een tafeltje vrij wegens annulering. Reserveren kan via een mailtje naar zeeuwsgenieten@outlook.com of een appje naar 0638259276.

Pizza-avond

In de zomervakantie houden we elke woensdag een pizza-avond! We stoken onze houtgestookte pizza-oven op en bakken heerlijke pizza’s tussen 17 en 19:30 uur. Ook voor afhaal. Onder het kopje eterij-menukaart vindt u welke pizza’s we bakken.

Afhaalservice

Het is mogelijk om high tea af te halen op dinsdag t/m zaterdag, in overleg. Afhaal is weer mogelijk vanaf Pasen 2023.

Spelregels

Graag minimaal een dag van te voren bestellen, liefst eerder. Bestellen kan via een appje maar bellen of mailen kan ook. Afhalen na 11 uur of in overleg. Betalen kan via een tikkie of ter plekke met pin of contant.

Wat is er te bestellen:

  1. high tea. Vanaf 2 personen. €22,95 pp. 5 hartige, 5 zoete hapjes; 2 soorten thee.
  2. kinderhigh tea, alleen te bestellen in combi met 2 “gewone” high teas. 6 hapjes voor €10,-