Eterij “Zeeuws Genieten bij Iris”

Welkom in onze eterij!

Je kunt in de eterij genieten van allerlei lekkers. Gewandeld of gefietst? Kom maar binnen met je lege maag. Iris en haar team zorgen voor een lekkere lunch of een borrelplank met streekproducten. (H)eerlijke koffie met huis gemaakt gebak. Pure thee, frisse (Zeeuwse) biertjes of een wijntje. Verse soep of iets lekkers met ons eigen fruit, verser dan vers! Bij mooi weer in de zon op het terras met een speeltuintje in de buurt. Is het te fris? Kom gezellig naar binnen en zoek een plekje, misschien wel lekker bij de houtkachel. Zin in een feestje? Dat organiseren we graag voor U! Van borrel tot high tea, van receptie tot warm en koud buffet. Voor meer info neemt u gerust even contact met ons op.

Onder het kopje menu vind u de pizza’s die we op vrijdag bakken tussen pasen en ergens in de herfst.

Op zaterdagavond zijn we geopend voor diner.

High tea

U kunt bij ons genieten van een heerlijke high tea met (bijna) allemaal huisgemaakte heerlijkheden! De high tea bestaat uit een soepje, 4 hartige hapjes, fruit en 4 zoete hapjes met natuurlijk onbeperkt thee. We hebben allerlei losse theetjes die u kunt proeven. Graag op tijd reserveren, minimaal 1 dag van te voren.

Wildavonden

In januari en februari organiseren we onze jaarlijkse wildavonden. In het najaar en de winter oogsten de jagers het wild, wat wij daarna verwerken in een wildmenu; met amuse en snoeperijtje om het compleet te maken. Op de wildavonden zijn de jagers aanwezig om u te bedienen en om vanalles te kunnen vertellen over het stukje vlees op uw bord. Het is een aanschuifdiner. Het menu is te vinden onder het kopje eterij/menu. Reserveren graag via mail of app.

Afhaalservice

Het is mogelijk om high tea af te halen op vrijdag en zaterdag, in overleg.

Spelregels

Graag minimaal een dag van te voren bestellen, liefst eerder. Bestellen kan via een appje maar bellen of mailen kan ook. Afhalen na 11 uur of in overleg. Betalen kan via een tikkie of ter plekke met pin of contant.

Wat is er te bestellen:

  1. high tea. Vanaf 2 personen. €23,50 pp. 5 hartige, 5 zoete hapjes; 2 soorten thee.
  2. kinderhigh tea, alleen te bestellen in combi met 2 “gewone” high teas. 6 hapjes voor €11,-