Eterij “Zeeuws Genieten bij Iris”

Welkom in onze eterij!

Je kunt in de eterij genieten van allerlei lekkers. Gewandeld of gefietst? Kom maar binnen met je lege maag. Iris en haar team zorgen voor een lekkere lunch of een borrelplank met streekproducten. (H)eerlijke koffie met huis gemaakt gebak. Pure thee, frisse (Zeeuwse) biertjes of een wijntje. Verse soep of iets lekkers met ons eigen fruit, verser dan vers! Bij mooi weer in de zon op het terras met een speeltuintje in de buurt. Is het te fris? Kom gezellig naar binnen en zoek een plekje, misschien wel lekker bij de houtkachel. Zin in een feestje? Dat organiseren we graag voor je! Van borrel tot high tea, van receptie tot walking dinner. Voor meer info neem je gerust even contact op!

Afhaalservice

Het is mogelijk om taart en high tea af te halen op vrijdag en zaterdag! Andere dagen in overleg.

Spelregels

Voor taart en high tea: graag minimaal een dag van te voren bestellen, liefst eerder. Bestellen kan via een appje maar bellen of mailen kan ook. Afhalen tussen 10 en 11 uur of in overleg. Betalen kan via een tikkie of ter plekke met pin of contant.

Wat is er te bestellen qua taart en high tea:

  1. bokkepootjestaart met huisgemaakte advocaat, 26 cm, goed voor 10-12 punten (€19,50)
  2. Iristaart, oftewel monchoutaart met vers fruit (aardbei, framboos, blauwe bes) 26 cm, goed voor 10-12 punten (€19,50)
  3. high tea. Vanaf 2 personen. €18,95 pp. 5 hartige, 5 zoete hapjes; 2 soorten thee.
  4. kinderhigh tea, alleen te bestellen in combi met 2 “gewone” high teas. 6 hapjes voor €10,-
  5. luxe hapjes. vraag naar de mogelijkheden. Graag minimaal 2 dagen van te voren bestellen.