Reserveren

We zijn open van dinsdag t/m donderdag van 10:00 tot 18:00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 22:00 uur. Tijdens de maanden juli en augustus zijn we ook op maandag open van 10:00 tot 18:00 uur!

Op zaterdagavond bent u welkom voor een diner; op donderdag of vrijdagavond hebben we in de zomer regelmatig aanschuiftafel. We willen in de zomervakantie op woensdag weer pizza-avonden houden; dan kunnen we onze houtgestookte pizza-oven lekker opstoken! De eerste pizza avond is 20 juli. We bakken pizza’s tussen 17:00 en 19:30 uur, ook voor afhaal.

We willen graag het reserveren (zeker voor een diner) promoten, omdat we zo de voedselverspilling tegen kunnen gaan. Op avonden door de week kunt u reserveren vanaf 15 personen voor een “besloten dinertje”. Neem gerust contact op over de mogelijkheden!

Feestje? Verjaardag? Receptie? Vergadering?

Er is van alles bespreekbaar. Van lunchbuffet tot diner en van borreluurtje tot koud en warm buffet. Ook voor een kleine bruiloft ben je hier welkom! (maximaal 50 personen). Neem gerust contact met ons op! Kijk voor de contactgegevens op de contactpagina.