Een rustige camping in Zeeland

Je vindt onze kleine, rustige camping in het zonnige Zeeland, waar het leven goed is! Op het smalste stukje van Zuid-Beveland, in de polder van Waarde, bevindt zich camping ZeeuwsGenieten. Je geniet hier van rust, ruimte en volop natuur. Dit stukje Zeeland is een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen. Onze camping is open vanaf 1 maart. Het gras is gemaaid, het sanitairgebouw gesopt, u bent van harte dan welkom!

Rustige, kleine camping op een prachtige plek in Zeeland

ZeeuwsGenieten is een rustige boerencamping op een heerlijke plek in Zeeland. Omringd door de prachtige Zeeuwse natuur kom je hier weer even helemaal tot jezelf. Er is meer dan genoeg ruimte om een mooie wandeling te maken of om heerlijk te gaan fietsen. Zo zie je elk stukje van deze prachtige Zeeuwse omgeving. Ontspan, haal je hart op en geniet op camping ZeeuwsGenieten!

Genieten in Zeeland

Op minicamping ZeeuwsGenieten in Waarde zijn er acht plekken voor jouw tent, caravan, vouwwagen of camper. Voor de camperaars hebben we zelfs speciale plekken en voorzieningen. Of kom gezellig logeren in een van onze stoere safaritenten of onze lieve pipowagen Mamaloe… Onze camping is ingesteld op mindervaliden. We hebben zelfs een eigen restaurant op de camping. Kom gezellig genieten van een hapje en drankje in het zonnetje op het terras of bij kouder weer bij de houtkachel. Wil je zien waar al ons heerlijke fruit vandaan komt? Ga dan een rondje mee met boer Lau over ons fruitteeltbedrijf waar de lekkerste aardbeien, kersen, frambozen en pruimen groeien. Niets moet en heel veel kan. Je bent van harte welkom op onze camping en in de eterij! Een plaatsje op deze kleine camping in Zeeland kun je gewoon online boeken.

Boek nu online jouw plaats

Een plaatsje op onze mooie, kleine en rustige camping in Zeeland is heel eenvoudig online te boeken. Dit kan gewoon via onze website. Natuurlijk staan wij je ook graag telefonisch te woord, mocht je een vraag hebben. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-38259276 of stuur een mailtje. We zien je graag op onze rustige camping op een vrij onbekend maar prachtig deel van Zeeland.