Een rustige camping in Zeeland

Je vindt onze kleine, rustige camping in het zonnige Zeeland, waar het leven goed is! Op het smalste stukje van Zuid-Beveland, in de polder van Waarde, bevindt zich camping ZeeuwsGenieten. Je geniet hier van rust, ruimte en volop natuur. Op onze camping vind je een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen. En het is ook nog eens heel eenvoudig om online een plekje te boeken! Via de knop reserveren of via de pagina camping-reserveren komt u in ons boekingssysteem. Lukt het niet? Mail of bel gerust, we helpen u graag! Honden zijn hier van harte welkom.

Omringd door de prachtige Zeeuwse natuur kom je hier weer even helemaal tot jezelf. Er is meer dan genoeg ruimte om een mooie wandeling te maken. Onze provincie is een echte fietsprovincie met veel mooie routes, die handig te plannen zijn met de knooppunten. Geen gelegenheid om een fiets mee te nemen? Huur dan een fiets op de camping! De fiets wordt op de camping geleverd. Zo zie je elk stukje van deze prachtige Zeeuwse omgeving. Ontspan, haal je hart op en geniet op onze camping en de omgeving, op Zuid-Beveland in Zeeland!

Onze camping

Op onze minicamping zijn er acht plekken voor jouw kampeermiddel. Voor de camperaars hebben we zelfs speciale plekken en voorzieningen. Kom ook gezellig logeren in een stoere safaritent op onze camping! ZeeuwsGenieten is een rolstoelvriendelijke camping en we hebben zelfs een eigen restaurant. Kom gezellig genieten van een hapje en drankje in het zonnetje op het terras of neem bij kouder weer plaats voor de houtkachel. In de zomervakantie stoken we op woensdag onze houtgestookte pizzaoven op, zodat je kan genieten van een heerlijke pizza. Wil je zien waar al ons heerlijke fruit vandaan komt? Ga dan een rondje mee met boer Lau over ons fruitteeltbedrijf waar de lekkerste aardbeien, kersen, frambozen en pruimen groeien. Niets moet en heel veel mag. Je bent van harte welkom op onze camping en in de eterij! Een plaatsje op deze kleine, rustige camping in Zeeland kun je gewoon online boeken via de reserveringspagina.

Eenvoudig online een plaatsje op onze camping in Zeeland boeken

Een plaatsje op onze mooie, kleine, hondvriendelijke en rustige camping in Zeeland is heel eenvoudig online te boeken. Dit doe je eenvoudig via onze website. Je kunt ook telefonisch boeken via het nummer 06-38259276. We zien je graag op onze kleine, rustige camping op een heerlijke plek in het “achterland” van Zeeland.