Activiteiten

Wandelroutes, fietsroutes en meer!

Vanaf onze camping wandel of fiets je zó de polder in. Wij zitten vlakbij een fietsknooppunt; bij nummer 93 kan je opstarten, aan het eind van onze weg. De Wester- en Oosterschelde zijn heel dichtbij. Je kan de radartoren die aan de Westerschelde staat, zien vanaf de camping! Er liggen fietspaden buitendijks, zodat je vlak langs het water kunt fietsen en zelfs zeehondjes kunt spotten op een goede 5 km van de camping! Als je Zeeland per fiets wil verkennen en wat verder wil komen, is het gebruik van pontjes in de zomer een leuke toevoeging, op de website van Rondje met een Pontje vindt u alle pontjes en hun vaardagen.

Wil je het landschap relaxed verkennen op een scooter of e-chopper? Ook dat is mogelijk! We verhuren sinds kort 2 stoere e-choppers en 2 gave e-scooters. Een scooter kost voor een dagdeel €35,- voor een dag €55,-. De chopper is €37,50 voor een dagdeel of €59,- voor een dag. Reserveren kan door te bellen naar 0638259276.

Een rondje Waarde-Yerseke-Kruiningen

Dit jaar wordt er gewerkt aan een wandelnetwerk, zodra dat er is ligt er vast info over in de eterij.

Verder liggen we bijna langs het grenslandpad, een prachtige wandeling. Grenslandpad – LAW11 Wandeling Rattekaai – Krabbendijke – Waarde – Kruiningen – Kapellebank 25km

Elke maandagavond wordt er bij droog weer Pilatesles gegeven op het trekkersveld op de camping, van 19:30 tot 20:30 uur. Meedoen? Dat kan! Meld je aan via een appje bij Nadine, 0610544106 of vraag het ter plekke! Een losse les kost 8 euro.

Geocaching is ook erg leuk om te doen! De dichtstbijzijnde caching is op 5 km van onze camping, in de buurt van Den Inkel Recreatie.

Geocaching is een moderne variant op schat zoeken. Iemand verstopt op een leuke of bijzondere plaats een schat en anderen proberen die te vinden met de aanwijzingen die op internet over de schat te vinden zijn. Voordat een cache gevonden kan worden, moet er meestal een route worden gelopen of een puzzel worden opgelost. Na de opdracht te hebben uitgevoerd, krijgt de geocacher de coördinaten van de cache. Met zijn GPS-ontvanger kan hij deze lokaliseren. Als hij de cache vindt, schrijft hij in het logboekje dat hij de cache heeft gevonden en meldt dit aan op de site. Zo mogelijk ruilt hij ‘goodies’, grappige hebbedingetjes, die in de cache zitten. Meer informatie: www.geocaching.nl.

Wil je een dagje uit?

We hebben folders liggen in de hal van het sanitairgebouw. Of vraag Iris of ze mee denkt. Dichtbij kun je naar zwembad Den Inkel (5 km), of bijvoorbeeld naar Yerseke (12 km) waar je de oesterputten kunt bekijken of een rondvaart maken, zeehondjes kan spotten of…. In Krabbendijke kan je kitesurfen, super gaaf om te doen! Er is een surfschool om les te nemen. Het enige wat je mee moet nemen zijn je zwemspullen en een handdoek! https://www.kitesurfingzeeland.nl/ Wil je een verzorgd dagje uit? Dat kunnen we ook regelen! Laat maar horen wat de wensen zijn. Er is zoveel leuks te doen, zoveel moois te zien in Zeeland! Of wat te denken van Antwerpen, een prachtige stad op een half uur rijden in het buurland België. Online is er natuurlijk ook een heleboel te vinden! Hieronder een paar tips:

Rondleiding over ons fruitteeltbedrijf

Elke week plannen we een rondleiding over ons bedrijf met boer Lau. Bij ZeeuwsGoud groeien de lekkerste aardbeien, frambozen, kersen en nog veel meer! Ga je mee? In de hal van het sanitair gebouw kan je zien wanneer we gaan. De rondleiding kost 5 euro pp vanaf 12 jaar.

Eieren rapen

Op de camping en op ons bedrijf hebben we een heleboel kippen. Die eten onder andere al ons fruit wat over blijft of wat niet goed genoeg is voor de verkoop. Of ze eten jullie groente- en fruitafval! Elke dag moeten de eieren geraapt worden. Wil jij dat een keertje doen?

Table d’Hotes

We organiseren regelmatig een Table d’ hôtes, dit zijn gezellige aanschuifavonden naar goed Frans gebruik maar op Zeeuwse wijze! Zo is trouwens onze eterij ontstaan…

Genieten van heerlijke gerechten samen aan lange tafels op het terras of bij wat minder weer in het resto. Samen met kampeerders en locals of passanten. Ivm de coronamaatregels is er nu afstand tussen de tafels.

  • Aan tafel om 18:30 uur stipt.
  • €17,50 voor volwassenen; €8,- voor kinderen tot en met 11 jaar; €0,- voor kinderen tot en met 2 jaar
  • inclusief nagerechtje – exclusief drankjes
  • Tijdig reserveren is noodzakelijk

pizza-avond

Elke woensdag hebben we pizza-avond! Van harte welkom om te komen genieten van pizza”s uit onze houtgestookte pizza-oven. Graag reserveren. De eerste pizza”s kunnem om 17 uur de oven in. De keuken sluit om 19:30 uur.

Rondrit met paard en wagen

Aan het eind van onze weg woont boer Mol. Hij woont op een oude boerderij waar nog regelmatig gewerkt wordt met Zeeuwse Trekpaarden! Als er genoeg mensen mee willen, rijdt Marianne of Kees ons graag rond door de polder van Waarde, op een boerenkar getrokken door twee stoere Zeeuwse trekpaarden. We zullen regelmatig een tochtje plannen. Inschrijven kan bij de receptie.