Accomodaties

Op onze minicamping hebben we 8 plekken voor je caravan, tent of vouwwagen, waarvan er twee speciaal voor campers zijn. Ook hebben we 2 stoere safaritenten en een pipowagen te huur! Verder is er achter op de camping een groot trekkersveld met vuurplaats. Trekkers hoeven niet te reserveren; we hebben voor jullie altijd plek!

Alle plekken zijn voorzien van stroom, wifi, water en afvoer. Ook is er een putje voor de campers waar je het vuile water kan lozen. Verder is er een uitstortplaats voor het chemisch toilet. Campers die water willen bijvullen? Dat kan. Vraag er naar bij de receptie! We vragen om geen grondzeil of ander dicht materiaal in of onder je (voor)tent te leggen zodat ons gras in leven blijft.

De safaritenten

De safaritent combineert het beste van twee werelden; het echte kampeergevoel met de luxe van een echt bed en bovendien geen gesjouw met kampeerspullen. Je kunt met 4 personen in een safaritent overnachten; er zijn twee slaapkamers met een tweepersoons- en een stapelbed. De compacte keuken biedt voldoende ruimte om lekker te koken. In het woongedeelte staat ook nog een stoere loungebank en een eettafel met krukjes. De overdekte veranda is gemeubileerd met o.a. een picknicktafel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen. Mocht het wat kouder zijn dan is het binnen alsnog lekker knus en warm rondom de gaskachel in de woonkamer. Het bijzondere is dat deze tent op slot kan doordat er een echte deur in zit. De safaritent heeft geen sanitair, maar het sanitairgebouw ligt vlakbij!

Pipowagen Mamaloe

Kom je logeren in onze pipowagen? Gezellig! De pipowagen is geschikt voor 6 personen. Er zijn 2 stapelbedden/bedstedes die geschikt zijn voor kinderen en er is een smal tweepersoonsbed in het woongedeelte. In het woongedeelte zit een nog originele Bruijnzeelkeuken uit het jaar nul 🙂 Het is knusgezellig in de pipo! Buiten is een tuinset met tafel en 6 stoelen en er komt dit voorjaar een veranda voor de wagen, zodat ook daar een gezellig zitje gemaakt kan worden. In de pipo is koud stromend water. Voor warm water kan je gebruik maken van de afwasruimte binnen of buiten bij het sanitair gebouw. Voor het toilet of de douche kan je daar ook terecht. De pipowagen kan verwarmd worden met het kacheltje wat naast de keuken staat. Ontbijt? Kan geregeld worden! Want onze eterij is vlakbij. We kunnen wat klaar maken en brengen of je kan gezellig in de eterij ontbijten.

Vakantiewoning

Zoekt u de gezelligheid van een kleine camping, maar met het comfort van een huis? Dan bent u hier aan het juiste adres! Ga naar Blue Green Holiday voor meer informatie.