Nieuwsbrief juli 2020

Beste nieuwsbrieflezer,

Eindelijk komt dan brief nummer 2 van dit jaar. Er ligt een bijzondere tijd achter ons. Van met de handen In het haar tot het organiseren van een drive-in. Van het hebben van een soort onbetaald verlof tot het cateren van corona-bruiloften… We zijn erg blij dat alles nu weer een beetje gaat rollen. Stilstand is achteruitgang en daar zit niemand op te wachten. Daarom hebben we dit jaar extra uitgekeken naar Pinksteren…

Tweede Pinksterdag ging de eterij weer open. Het leek wel of we voor het eerst open gingen. Iedereen had toch wat zenuwen. Maar het ging goed! Het was gezellig druk. Zo blij mee! We hopen dat iedereen de weg (weer) snel vindt naar Zeeuws Genieten. We hebben binnen alles ingericht om op gepaste afstand van elkaar te kunnen zitten. Dat betekent dat de capaciteit verlaagd is naar ongeveer 30 personen. Dat is heel wat minder dan 50! Maar we roeien met de riemen die we hebben. Gelukkig hebben we op ons terras ruimte genoeg! We hopen op een mooie zonnige lange zomer

Vanaf nu zijn we elke zaterdagavond open voor diner!! Dus bij dezen, als jullie zin hebben om uit eten te gaan, app of bel gerust om te reserveren. We zijn ook weer van start met de aanschuiftafels. Iets anders dan anders, het eten zal per tafel worden geserveerd en aanschuiven, sja, dat lukt even niet. De komende data zijn 31 juli, 7, 15, 21 aug, 18 en 25 sept.

Met de camping gaat het goed! We hebben met Hemelvaart en Pinksteren al aardig wat gasten gehad. En…. Sommige komen zelfs nu alweer terug! Een goed teken. In juli en augustus zitten we al zo goed als vol, nog een enkel plekje hier en daar. We doen ons best om er een gezellige tijd van te maken.

In de achterliggende tijd is ons gezin (tijdelijk) uitgebreid met 2 gestrande studenten, vrienden van onze kinderen. Door corona stopte hun school, en er was niet gelijk woonruimte en werk voorhanden. Nou, wij kunnen wel wat extra handjes gebruiken in de pluk! Dus bestaat ons gezin nu uit 7 personen. Wat tijdens de drive-ins best handig was. Zo konden we het als gezin organiseren!

Ondertussen is de pluk in volle gang. We hebben aardbeien, frambozen, bramen, rode bessen en kersen! Te vinden in ons winkeltje aan de weg en natuurlijk ook op de taart in de eterij 🙂

Als jullie nog meer willen weten zou ik zeggen, kom gezellig langs! En vraag er op los 😉 Ik hoop tot ziens!

Met vriendelijke groet, Lau en Iris en team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *