Nieuwsbrief december 2019

Beste nieuwsbrieflezer,

De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Wat is het enorm snel gegaan. In april gingen we open, in afwachting van wat komen ging…

Er kwam een mooi seizoen met ontzettend veel leer- en genietmomenten, hard werken, een hoop ervaringen en heel veel leuke ontmoetingen met allerlei mensen!

We kunnen terug kijken op een geslaagde start van ons nieuwe bedrijf. We hadden nooit kunnen dromen dat het zo snel al zou gaan lopen. Er zijn nog genoeg verbeterpunten, waar we komende maanden mee aan de slag gaan, in de hoop op een prachtig nieuw jaar bij Zeeuws Genieten!

We hadden op 23 november een buffet voor een nieuwe kettingzaag voor stichting Embrace, die zich inzet voor de daklozen in Hongarije. De eterij zat tjokvol! Het buffet was half Hongaars, half Nederlands. We zijn opgestart met goulash soep, die buiten opgehaald kon worden want de soep was klaargemaakt in de Dutch oven, boven een knapperend houtvuur.

Om een lang verhaal kort te maken, we konden dankzij de vrijwilligers die de afwas deden, hebben geholpen met koken en bedienen, 650 euro over maken naar Michel en Janet! Er zijn nog meer kettingzaagacties geweest hier in de buurt, zodat er ruim genoeg is opgehaald voor een nieuwe zaag, beschermende kleding en zelfs een vrachtwagen vol hout!

En hoe leuk, vorige week stond opeens Janet voor mijn neus om me live te bedanken voor het buffet en vooral voor de opbrengst natuurlijk 😉

Dit jaar zit er bijna op; er zijn nog wat feesten en diners en we zijn van woensdag t/m zaterdag nog open voor lunch, borrel en koffie (met taart.) 24 december is de laatste dag dat we open zijn in 2019.

De eterij sluit van 25 dec t/m 30 maart. 31 maart gaan we met frisse moed weer van start! Als het eerder gaat kriebelen laten we het weten 😉

Het is niet zo dat we de maanden dat we dicht zijn niks doen…. We blijven open voor feesten en diners; dus als u wat te vieren heeft, neem gerust contact op!

Ook hebben we in januari en februari de wildavonden. Ondertussen zitten ze allemaal vol… Daarom hebben we 2 extra avonden gepland,  21 en 22 feb. 22 feb is vandaag ook al vol geboekt. Dus wilt u genieten van een heerlijk wild diner in onze sfeervolle jachthut dan kan dat nog op vrijdag 21 feb 2020. U kunt reserveren door te mailen of appen. (0638259276) De avond gaat door als er voldoende reserveringen zijn.

De aanschuiftafels gaan ook door in deze maanden. De data in het nieuwe jaar zijn 22 jan, 13 feb, 5 maart en 2 april.

Zo staat er voor het komende jaar alweer aardig wat op stapel! Er zijn ook al bruiloften geboekt (3 zelfs…), een nieuwjaarsreceptie, verjaardagen, een familie reünie, enz. enz.

Beste nieuwsbrieflezer, we willen u hartelijk bedanken voor het lezen van onze verhalen. We hopen dat jullie in het komende jaar weer mee willen lezen!

We wensen jullie allemaal fijne Kerstdagen en een gezegend, hoopvol 2020!

En natuurlijk graag tot ziens in onze eterij of op de camping! (boeken kan al hoor, voor 2020 ☺).

Met vriendelijke groet, ook namens het team,

Laurence en Iris Goud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *