Nieuwsbrief november 2019

Deze nieuwsbrief komt nogal snel op de volgende, maar dat komt omdat we nieuws hebben 😉

Vrijdag 22 november hebben we een 3 gangen menu met keus uit 2 voor 25,-

Voorgerecht: kippensoep met rucolapesto of paddestoelensoep met madeira
Hoofdgerecht: kipsaltimbocca (kipdij gerold in rauwe ham met salie) of vispannetje (verschillende soorten vis met saus); beide geserveerd met groenten en frietjes.
Nagerecht: appelcrumble met ijs en slagroom of tiramisu met blauwe bessen en bramen.

We hebben 23 november een buffet voor een goed doel. Stichting Embrace zet zich in voor daklozen in Hongarije. Zij zagen bijvoorbeeld hout, zodat de daklozen zich warm kunnen houden in de winter. Helaas heeft de kettingzaag het begeven. Daarom organiseren wij een buffet ten bate van een nieuwe zaag! Het wordt een herfstig buffet met een Hongaars tintje. Helaas is dat al volgeboekt.

En natuurlijk hebben we ook nog de aanschuiftafels! De komende data zijn: 21 nov en 12 dec. U kunt zich nog opgeven. De prijs is 16,-. Samen aanschuiven om  18:30 uur. Na een hapje vooraf komen de schalen op tafel met 2 verschillende hoofdgerechten. En we sluiten af met een toetje..

En dan het lang verwachte nieuws: de wildavonden! De data zijn gepland, de recepten worden de komende tijd bedacht. Ondertussen gaat Lau zijn best doen om het een en ander te schieten. De eerste fazanten zijn al binnen.

De wildavonden die we samen met de Witte Lelie organiseren in onze jachthut, staan gepland voor 11, 17, 18, 24, 25, 31 januari en 1, 6, 7, 8, 14, 15 en 20 februari. U kunt zich hiervoor opgeven via de mail.

Voor deze avonden koken chefkok Geo van Boven van De Witte Lelie en Iris Goud van Zeeuws Genieten bij Iris samen een heerlijk menu voor u. Het zal bestaan uit 5 gangen met wild dat zo veel mogelijk door Laurence geschoten is of wordt. Het menu, inclusief een bijpassend wijn- of saparrangement, kost 59,- U bent van harte welkom op deze aanschuifavonden! Het is een unieke samenwerking tussen jager(s) en koks. Op deze avonden is Laurence ook in de jachthut om al uw vragen over de jacht of het wild te beantwoorden. Geen liefhebber van wild? We hebben eventueel een alternatief menu.

Graag tot ziens in onze eterij of jachthut!

Openingstijden:

We zijn open van wo t/m za van 11:30 tot 18 uur. De avonden op afspraak.

Woensdag 27 nov gesloten.

Donderdag 5 december gesloten ivm een bruiloft in de eterij.

Eerste en Tweede Kerstdag gesloten.

Vanaf 1 januari zijn we gesloten tot waarschijnlijk half maart.

In januari en februari draaien we natuurlijk wel de wildavonden en zijn we open voor feestjes ed. Dus heeft u iets te vieren, informeer dan gerust naar de mogelijkheden!

Met vriendelijke groet, Iris Goud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *