Nieuwsbrief oktober 2019

De zomer lijkt voorbij… De regen klettert tegen de ramen terwijl ik deze nieuwsbrief tik.

Overdag is het zachtjes aan heel wat minder druk. Daarom hebben we besloten om na de herfstvakantie, vanaf 23 oktober van wo t/m za open te gaan vanaf 11:30. Af en toe zullen we dan een wiekend open gaan voor diner! Die data komen in de nieuwsbrief en op de site. Na de vakantie hebben we een vernieuwde kaart, daar ben ik druk mee bezig. Er komt in elk geval een 12-uurtje op!

We hebben de afgelopen 2 maanden veel (personeels)feestjes, verjaardagen en vergaderingen gedraaid. Erg leuk om te doen! Voor een feest hebben we plek voor max 50 personen. Voor diner of buffet ongeveer 40 personen. De bruiloft was heel gaaf om te doen, ook erg spannend! Het bruidspaar en de gasten waren erg tevreden 🙂 Ondertussen zijn er al meer aanvragen binnen voor (kleine) bruiloften!

Dat er hier vergaderingen mogelijk zijn (tot plm 20 personen) ga ik wat meer promoten. We hebben een beamer en scherm en verder is er van alles mogelijk, van alleen koffie en thee tot diner. Dus als u een vergaderlocatie zoekt…

Er zijn veel aanvragen voor een high tea; ook de aanvragen voor een high wine of high beer komen binnen! We maken het liefst alles zelf; daarom is een a twee dagen van te voren reserveren fijn. Van harte welkom om het es uit te komen proberen! We denken graag mee in gluten- of lactose vrije varianten.

De camping is nog steeds met onregelmatige regelmaat bezet. We hebben pas een pipowagen gekocht! Die is vanaf nu te huur. Voor 1 nacht (evt met ontbijt) of meer. De wagen is geschikt voor 6 personen. Er zijn 2 stapelbedden en er staat een heerlijke slaapbank in het woongedeelte. Voor de sanitaire voorzieningen kan gebruik gemaakt worden van het sanitair gebouw op de camping.

De aanschuiftafels doen het goed, de laatste keer waren we met 24 personen! Mensen uit Waarde, uit de buurt en mensen van de camping. Deze keer zelfs mensen uit Zweden! De komende data zijn: 24 okt, 6 nov, 21 nov en 12 dec.

Aan tafel om 18:30 uur, voor een heerlijke maaltijd met toetje. De prijs: €16,- pp ex drank, voor kinderen van 3-11 jaar €8,- Graag reserveren!

Ik ga weer aan de slag. Als u meer wil weten, een feest oid wil organiseren, neem gerust contact op. Graag tot ziens in onze eterij!

Met vriendelijke groet,

Laurence en Iris Goud en team

Ps. De wildavonden komen er weer aan! We zijn druk in gesprek over hoe en wat. In de volgende nieuwsbrief meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *