Nieuwsbrief augustus 2019

Na 3 maanden open kunnen we zeggen dat het aardig goed gaat! Veel enthousiaste mensen over deze plek en gelukkig ook over het eten 🙂 Veel mensen die voor het eerst komen, maar ook steeds meer mensen die terug komen! Soms zelfs wekelijks, erg gezellig. De meeste mensen komen uit de buurt maar ook veel fietsers komen langs. In België weten ze ons ook te vinden voor koffie met taart, mossels of om te genieten op de camping.

Op de camping is het regelmatig gezellig druk! De safaritenten zijn vaak bewoond, en komen fietsers een nachtje kamperen. Deze week zelfs een gezin uit Zwitserland! Campers en caravans weten ons ook al te vinden maar dat kan nog beter. Daar gaan we komende winter zeker aan werken. Tot nu toe hebben we nog niet geadverteerd en zijn we nog nergens bij aangesloten. Waarschijnlijk wordt het SVR maar als u een betere optie heeft horen we het graag!

Er zijn veel mensen die last hebben van gluten allergie. Ondertussen hebben we daarom glutenvrije bolletjes en brood, zodat eigenlijk alles van de kaart besteld kan worden! Ook hebben we glutenvrije appeltaart van Geo’s bakery.

Zin om te genieten van een high tea of high beer? Reserveer gerust! Kan al vanaf 2 personen. Prijs: 19,50 Geen zin om thuis uw verjaardag te vieren? Dat regelen we graag voor u! Binnenkort mogen we zelfs een bruiloft verzorgen…

We hebben mee gedaan aan een actie bij Social Deal, die loopt super! Niet gedacht dat we in 3 weken 500 vouchers zouden verkopen… Als u er nog 1 hebt, reserveer dan snel een tijdstip, want er zijn nog heel wat vouchers niet ingeleverd en er is niet onbeperkt plaats. We zijn blij dat op deze manier veel mensen hebben kunnen kennis maken met ZeeuwsGenieten.

De eerste aanschuiftafels zijn ondertussen geweest, erg gezellig! Met locals, passanten en campinggasten aan tafel, samen opscheppen, genieten van verhalen, eten en drinken. Als u ook es aan wil schuiven, volgende week is het weer zo ver! Dinsdag 6 augustus. De volgende data zijn 21 augustus, 5 en 18 september. Graag even reserveren. Op tafel 2 hoofdgerechten en een salade; achteraan een lekker toetje. Aanschuiven kan om 18:30 en kost ex drank 16 euro. Voor kinderen tussen 4 en 11 jaar 8 euro. Wat er gegeten wordt is een verrassing!

We zijn elke keer van plan om open te gaan voor diner. Maar tot nu toe hebben we het zo druk met feestjes en dergelijke dat het er nog niet echt van gekomen is. Wel kunt u vanaf 10 personen reserveren voor een diner. Ik doe geen voorspellingen meer wanneer we wel open gaan ’s avonds… tot nu toe zijn ze niet uitgekomen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *