Nieuwsbrief juni 2019

Ondertussen zijn de eterij en de camping in vol bedrijf! Er zijn al heel wat kopjes koffie en taartjes geserveerd. Het eerste buffet is afgelopen zaterdag gebruikt. De eerste diners zijn genuttigd en feestjes zijn gevierd. Nooit verwacht dat het zo snel al zo druk zou zijn. We zijn ontzettend blij en dankbaar met de gang van zaken! Afgelopen wiekend was het niet alleen druk in de eterij maar ook op de camping. De safaritenten waren bewoond en een heel rijtje campers kwam Zeeuws genieten. Binnenkort willen we een aardbeien- en aspergemenu serveren. Met natuurlijk aardbeien van ons eigen bedrijf! Als u mee wilt doen bent u van harte welkom op zaterdag 8 juni of woensdag 12 juni om 18 uur voor een mini excursie naar onze aardbeien. Daarna wordt u verwacht in de eterij voor het diner. Graag reserveren want we hebben beperkt plaats. Als u weet wat u wilt eten kunt u dat doorgeven bij de reservatie. Handig voor de kok! En tegen verspilling van voedsel.

Menu:

Aardbeien proeven tijdens de excursie
***
Mosterdsoep met groene asperges
Of
Salade met aardbeien, rookvlees en blauwe kaas
***
Asperges met zalm “en papillotte”, met erbij aspergesaus en frietjes
Of
Biefstuk met ajuinsaus, met erbij gegrilde groene asperges en frietjes
***
Desserttrio: gekarameliseerde asperge, aardbei met frambozenbalsamico, boerenroomijs met aardbeien
Prijs: 27,95

Voor de kids hebben we eventueel ook frietjes met een snack oid. We hebben beloofd dat we aanschuifavonden gaan organiseren. Belofte maakt schuld, en daarom volgen hier de data: Donderdag 11 juli Donderdag 25 juli Dinsdag 6 augustus Woensdag 21 augustus Hiervoor kunt u nu al reserveren. Wat we gaan eten is nog een verrassing. (voor de kok ook 🙂 )

Voor vragen, bel of mail gerust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *