Nieuwsbrief maart 2019

We stellen ons even aan u voor:

In het zonnige Zeeland, waar het leven goed is, ligt ZeeuwsGenieten. Op het smalste stukje van Zuid-Beveland, in de polder van Waarde. Zeeuws Genieten staat voor een eterij en voor een minicamping. De eterij heeft als toevoeging “bij Iris”, omdat zij degene is die hier de scepter zwaait!

Wij zijn Lau en Iris, Tom Noortje en Femke Goud. Zeeuws Genieten is een nieuwe poot van ons bedrijf ZeeuwsGoud, een fruitteeltbedrijf. We zijn dit bedrijf begonnen in 1993 en vonden nu tijd voor een nieuwe uitdaging!

Lekker luieren op de camping. Genieten van een lekker hapje en drankje in het zonnetje op het terras of bij kouder weer bij de houtkachel in onze eterij “ZeeuwsGenieten Bij Iris”. Of u nu komt kamperen of komt voor een kop koffie, taart, lunch of een borrel, van harte welkom hier! In de toekomst hopen we ook open te gaan voor diner. We houden u op de hoogte!

13 april is onze open dag; op die dag willen we jullie graag rond leiden door de eterij en de camping. Er zijn die dag leuke aanbiedingen: koffie/thee met taart voor €4,- of verse huisgemaakte soep met brood en boter voor €3,- Komen jullie ook?

Vanaf 13 april zijn we geopend van di-za, van 10:00 tot 18:00 uur.

Graag tot ziens!

Lau, Iris, Tom, Noortje en Femke Goud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *